شهید غلامـرضا حسنجــان نیـا کشتلی

جنبــش دانـــش آمـــوزی استان مازندران

شهید غلامـرضا حسنجــان نیـا کشتلی

جنبــش دانـــش آمـــوزی استان مازندران

شهید غلامـرضا حسنجــان نیـا کشتلی

آنچه ملاحضه می فرمائید در مورد شهید والا مقام غلام رضا حسنجان نیا کشتلی از شهدای دانش آموز شهرستان بابل می باشد که به همت اعضای جنبــش دانـــش آمـــوزی استان مازندران پژوهش و ارائه شده است . انشاءالله مورد قبول قرار گیرد.
نام پدر : قاسم
تاریخ تولد : 1347/10/01
تاریخ شهادت : 1365/12/13
محل تولد : بابل
گلزار شهدای کشتله بابل
نحوه شهادت : جراحات وارده به بدن
محل شهادت : شلمچه - عملیات تکمیلی کربلای 5
منتظر نظرات و پیشنهادات و اطلاعات شما هستیم.

بايگاني

آخرين مطالب

پيوندها

۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

آیا می دانید؟

دانستنیهای عبرت آموز از شهدای کشتله بخوانید و خودمان را بیازمائیم در این آشفته بازار دنیائی.

-         آیا می دانید تعداد شهدای روستای کشتله 16 نفر هست که 15نفر از آنها دارای پرونده بسیجی هستند و 11نفر آنها از سپاه واحد بسیج به جبهه اعزام شدند؟

-         آیا می دانید تعداد شهدای سرباز کشتله 5 نفر بوده که 2نفر در سپاه به عنوان پاسدار مشمول و در حال تبدیل عضویت خود به عضویت رسمی سپاه بودند و 3نفرشان سرباز ارتش بوده‌اند؟

-         آیا می دانید 6نفر از شهدای کشتله دانش آموز و 1نفرشان در دانشگاه در حال تحصیل و 1نفرشان تازه قبول شده بود؟

-         آیا می دانید 2نفر از شهدای کشتله متأهل و دارای فرزند بوده‌اند و 14 نفر دیگر مجرد؟

-         آیا می دانید 12نفر از شهدا برای چندمین بار داوطلبانه قبل از شهادتشان به جبهه اعزام شده بودند؟

-         آیا می دانید تعداد 2نفر از شهدا از قبل از شهادت مجروحیت را درک کرده بودند؟

-         آیا می دانید بنای کتابخانه پائین محله کشتله توسط شهید سیدبهبود بنا گردید؟

-         آیا می‌دانید برای ساخت این کتابخانه تمامی کارهای زدن بلوک و پرکردن پی کتابخانه توسط شهید سیدبهبود انجام شده و یا اینکه خود به عنوان کارگر ساختمانی هر روز حضور داشت و با عرق جبین خود آن را  بنا نهاد؟

-         آیا می دانید شهید سیدبهبود برای آوردن سیمان از بابل با اتوبوس و از گتاب، پاکت سیمان را روی دوش خود و یا با دوچرخه تا پائین محله کشتله حمل می کرد؟

-         آیا می دانید بعد از افتتاح کتابخانه شهیدبهبود در محل می گشت و دست نوجوانان را می‌گرفت و به کتابخانه می آورد و با دادن کتاب آنها را تشویق به خواندن و پس از آن ملزم به جواب دادن سوالات به صورت شفاعی و یا کتبی در خصوص داستان‌های کتاب می نمود؟

-         آیا می دانید شالوده بسیج پائین کشتله به تشویق شهید سیدبهبود تشکیل شد و با شهادتش نام پایگاه به اسم وی رقم خورد؟

-         آیا می دانید شهید اسماعیل زارع پور برای شرکت در دعای کمیل به روستای پائین گنج‌افروز می رفت تا در دعای کمیل آنجا شرکت داشته باشد؟

-         آیا می دانید شهید جاویدالاثر جواد احمدی اولین فرمانده بسیج زیر 16سال پائین محله کشتله بود؟

-         آیا می دانید شهید جاویدالاثر جواد احمدی، جوانان و نوجوانان را فراخوانی و به آنها آموزش نظامی می داد؟

-         آیا می دانید شهید جاویدالاثر جواد احمدی برای یاددادن تیراندازی به جوانان و نوجوانان از تفنگ بادی شخصی و هزینه شخصی خود استفاده می کرد؟

-         آیا می دانید برای آخرین بار وقتی شهید جاویدالاثر جواد احمدی به جبهه اعزام می شد، همه بسیجیان زیر 16 سال را دعوت و از آنها با خوشحالی تمام خداحافظی کرده بود؟

-         آیا می دانید شهید سیدبهبود از دانش آموزان ممتاز در رشته خود بود و در دبیرستان در یک سال، دو کلاس را خواند و با نمرات عالی قبول شد؟

-         آیا می دانید جواد احمدی در درگیری با کومله تا آخرین لحظه از پایگاه خود دفاع و به اسارت در آمده و جاویدالاثر تاریخ گردید؟

-         آیا می دانید شهید علی اکبر خانجانی هم در پایگاه شهید عیسی زاده پائین کشتله و هم پایگاه شهرک اسلام آباد(اسلام بابل) محل سکونت خود عضو فعال بسیج بود؟

-         آیا می دانید شهید خانجانی، شهید محمد رفیعی، شهید مهدی احمدی، شهید سیدبهبود عیسی زاده، شهید فضل اله روح اللهی، شهید اسماعیل زارع پور و جاوید الاثر جواد احمدی از دوستان نزدیک بوده و اکثر اوقات با هم به جبهه اعزام می شدند؟

-         آیا می دانید شهید مهدی احمدی دیده‌بان توپخانه بود؟

-         آیا می دانید شهید مهدی احمدی وقایع روز را در سررسید خود به عنوان خاطرات یادداشت می نمود؟

-         آیا می دانید شهید مهدی احمدی در سال 62 راوی جنگ بوده و به عنوان راوی، رزمندگان و مسئولینی که به جبهه برای بازدید می آمدند به قتلگاه شهدای هویزه می برد و حماسه هویزه را برای آنان تشریح می نمود؟

-         آیا می دانید شهید احمدی و دیگر شهدای ما در جبهه حتی در روزهای جمعه به نماز جمعه اهوازو  مزار شهدای اهواز می رفتند تا استغفار کنند؟

-         آیا می دانید شهید مهدی احمدی اهل ورزش و دارای کمربند مشکی تکواندو و بازیکن ماهر والیبال و فوتبال بود؟

-         آیا می دانید شهید مهدی احمدی در آخر صفحه از دست نوشته خود از خوابی صحبت کرد که در آن شهید سیدبهبود و پدر خود و پدر سیدبهبود و سیدداود و سیدکریم را در خواب دید و از شهید سیدبهبود وعده شهادت را گرفت؟

-         آیا می دانید شهید مهدی احمدی بعد از گرفتن وعده شهادت در دست نوشته خود، خدا را شکر کرده و گفته بعد از 20 بار یا بیشتر که خواب شهید سیدبهبود را دیدم، این بار توانستم تا که آرزویی که داشتم برسم و آن شهادت است؟

-         آیا می دانید شهید حسین روح اللهی قبل از انقلاب در سال 1348 حتی در خدمت نظام وظیفه که تراشیدن ریش اجباری بود، محاسنش را نتراشیده و از ساواک پادگان کتک خورده و بازداشت شده بود؟

-         آیا می دانید شهید حسین روح اللهی در سال 1348 در خدمت وظیفه در نامه هایش از آیات قرآن و احادیث پیامبر(ص) برای گفتن مطالب خود استفاده می نمود؟

-         آیا می دانید جلسات قرآنی و معارف شهید روح‌اللهی قبل از انقلاب به جلسات انقلابی برای رد و بدل کردن اعلامیه ها و نوارهای امام مبدل می شد؟

-         آیا می دانید شب هفتم محرم سال 57 هنگامی که دسته عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) چناربن به روستای پائین محله آمده، توسط شهید روح‌اللهی اعلامیه های حضرت امام پخش شد؟

-         آیا می دانید شهید حسین روح‌اللهی همیشه با وضو بوده و روزه های مستحبی را می گرفت؟

-         آیا می دانید شهید حسین روح‌اللهی اهل غیبت نبوده و در این مجالس نیز سعی می کرد شرکت نکند؟

-         آیا می دانید شهید حسین روح اللهی در ساخت پل بین ولوکلا و یورمحله ولوکلا دخیل بوده و خودشان نیز تا آخر کار ایستاده  تاپل افتتاح شد؟

-         آیا می دانید شهید حسین روح اللهی شبانه در خانه مستمندان می رفته و به آنها کمک می‌نمود؟

-         آیا می دانید شهید حسین روح اللهی در زمستان 56و57 نفت خانه خود را بین فقرا تقسیم نموده، طوری که در خانه خود نفتی برای روشن کردن بخاری نداشت؟

-         آیا می دانید شهید حسین روح اللهی و شهید فضل اله روح اللهی در سال 65 جزو فرماندهان گروهان و دسته لشکر25کربلا بودند و به شهادت رسیدند؟

-         آیا می دانید شهید فضل اله روح اللهی از شاگردان ممتاز کلاس درسی بود؟

-         آیا می دانید شهید فضل اله روح اللهی و جمعی از دوستان در عملیات والفجر6 در منطقه چیلات که یک عملیات ایذائی بوده چندین روز در محاصره بودند که بدون آب و غذا با زحمت فراوان از محاصره خارج شدند؟

-         آیا می دانید شهید فضل اله روح اللهی جزء قبول شدگان کنکور در رشته علوم تجربی بودند؟

-         آیا می دانید شهید فضل اله روح اللهی قبل از رفتن به خط مقدم برای عملیات کربلای 4 و 5 از همه هم محلی‌های حاضر در جبهه خداحافظی کرد؟

-         آیا می دانید شهید محمد براری سرباز ارتش جمهوری بوده و برای اعزام به جبهه داوطلب شده بود؟

-         آیا می دانید شهبد محمد براری شنا را کاملاً می دانست و به کشتی لوچوی محلی علاقه شدیدی داشت و در اوقات بیکاری همسالان خود را دعوت به گرفتن کشتی لوچو می نمود؟

-         آیا می دانید شهید اصغر میرزازاده بر اثر اصابت گلوله سلاح منحنی زن به شهادت رسیده طوری که بدنش چند تکه شده بود؟

-         آیا میدانید مادر شهید اصغر میرزازاده هر شب در اتاق وحی بعد از شهادتش نجوا داشته و میگوید در هنگام نجوا بوی شهید را احساس میکردم در اتاقش ؟

-         آیا می دانید شهید قنبری به گفته مادرش بعد از اینکه چندبار جلوی رفتن او را گرفت، هر بار از یک گوشه دیگر خانه بیرون می رفت تا به هدفش برسد و چنین آن شب آسمانی  شد؟

-         آیا می دانید شهید باباگل زاده از دانشجویان برتر دانشگاه بوده و هر بار بر اساس نیاز جبهه از طریق دانشگاه به جبهه اعزام می شد؟

-         آیا می دانید او از افراد داوطلب بود که در یک پاتک در عملیات کربلای5 برای انهدام پل ارتباطی رفته و به شهادت رسید؟

-         آیا می دانید طلبه شهید جواد رفیعی صبح روز اعزام در تاریکی صبح بر مزار شهید محمد(مهرداد) رفیعی رفته و با گریه و زاری از او(شهید محمدرفیعی) خواست از خدا بخواهد تا شهادت را نصیب او بگرداند؟

-         آیا می دانید شهید محمدرفیعی قبل از شهادت خوابی دیده بود که فقط برای خواهرش بازگو نمود و از طرف او با همه فامیلان خداحافظی نمود؟

-         آیا می دانید شهید محمد رفیعی و شهید اصغر میرزازاده عضو بسیج پایگاه کتی غربی هم  بوده‌اند؟

-         آیا می دانید شهید غلامرضا حسنجان نیا در اولین اعزام در سال 63 فقط 14 سال سن داشت؟

-         آیا می دانید شهید غلامرضا حسنجان نیا اهل غیبت گفتن نبوده و همیشه اهل غیبت را تذکر لسانی می داد؟

-         آیا می دانید شهید غلامرضا حسنجان نیا از دانش آموزان ممتاز بوده و در رشته ریاضی تحصیل می کرد؟

-         آیا می دانید شهید غلامرضا حسنجان نیا از سن 12سالگی نماز شب می خواند و برای نماز خواندن(نماز شب) به مسجد محل می رفت(تنها و بدون همراه).

-         آیا می دانید بعد از 9سال پیکر  شهید غلامرضا حسنجان نیا به منزل برگشت؟

-         آیا می دانید شهید غلامرضا حسنجان نیا در خواب به مادرش گفت به افراد دیدار کننده بگویید که بدون وضو بر استخوانهایم دست نکشند؟

-         آیا می دانید شهید علیرضا علیپور در نبرد سخت با منافقین کوردل در سال 67 در فکه به شهادت رسید؟

-         آیا می دانید وقتی حجت اله محمدزاده در زمان کودکی در چاه خانه پدر شهید علیپور می‌افتد و بر بوته ای آویزان می گردد، شهید علیرضا علیپور داوطلبانه او را از چاه بیرون می‌آورد؟

-         آیا می دانید شهید غلامرضا حسنجان نیا در زمان تحصیل در شهر، اوقات بیکاری را  کارگری می کرده و به ندرت پول توجیبی خود را از پدرش دریافت می نمود؟

-         آیا می دانید شهید غلامرضا حسنجان نیا قبل از شهادت در عملیات والفجر8 فتح فاو، شیمیایی شده بود؟

-         آیا می دانید شهید غلامرضا حسنجان نیا در عملیات والفجر8 بر اثر استفاده رژیم متجاوز عراق در مورخ 24/11/64 از عامل تاول زا، از ناحیه گردن و مچ دست ها شیمیایی شده بود؟

-         آیا می دانید عامل تاول زا وقتی اثر کند، تاول هایی به اندازه چندین کیلوگرم انسان را اذیت و ریه ها و مجرای ریه را تحت تأثیر تاول قرار می دهد و نفس آدم را می برد؟

-         آیا می دانید شهید محمدعلی نعمتی فردی دوست داشتنی بود و همه او را دوست داشتند؟

-         آیا می دانید شب حادثه شهادت محمدعلی نعمتی پدرش در خواب شهادت و نحوه شهادت  او را دیده بود که حتی بعدها همسنگران از شنیدن این خبر تعجب می نمودند؟

-         آیا می دانید شهید جواد رفیعی طلبه بوده است؟

-         آیا می دانید شهیدسیدبهبود عیسی زاده در عملیات محرم در جبهه موسیان به شهادت رسیده است؟

-         آیا می دانید شهید مهدی احمدی، در عملیات والفجر4 در منطقه پنجوین عراق مجروح و در بیمارستان به شهادت رسید؟

-         آیا می دانید شهید اکبر خانجانی در عملیات والفجر6 در منطقه چیلات به شهادت رسید؟

-         آیا می دانید شهید اسماعیل زارع پور در یک پایگاه در منطقه کردستان به شهادت رسید؟

-         آیا می دانید شهید اصغر میرزازاده در منطقه جفیر در خط پدافند لشکر25کربلا بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید؟

-         آیا می دانید شهید محمدبراری در جبهه‌ی جنوب، پاسگاه زید به شهادت رسید؟

-         آیا می دانید جاویدالاثر جواد احمدی بدست گروهک کومله اسیر و دیگر هیچ اثری از وی نشد؟

-         آیا می دانید شهیدان جواد رفیعی، حسین روح اللهی، فضل اله روح اللهی، غلامرضا حسنجان‌نیا و اکبر باباگل زاده در عملیات کربلای5 در منطقه شلمچه به شهادت رسیدند؟

-         آیا می دانید شهید مهرداد(محمد) رفیعی نیز در جفیر یکسال قبل از شهادت شهید میرزازاده به شهادت رسیدند؟

-        آیا می دانید شهید محمدعلی نعمتی، در منطقه سردشت کردستان در اثر زدن کمین مورد هدف تک تیرانداز گروهک کومله قرار گرفته و بهشهادت رسید؟

 

 

                برادر شما عبدالله محمد زاده کشتلی


میثم میثم
۰۱ مرداد ۹۵ ، ۰۰:۵۸ موافقين ۰ مخالفين ۰ ۰ نظر

1.    شما ای امت حزب الله و همیشه در صحنه! این انقلاب بازگشت ما به اسلام ونتیجه خون هزاران شهید است. برهمه واجب است که از این انقلاب نگهداری کنید و گوشتان به حرف امام امت باشد امام تنها کسی است که توانسته است در جامعه ما یک حکومت اسلامی برقرار و برپا نماید و ریشه خبیثه رژیم ستم شاهی را برای همیشه از کشورمان برکند. 

2.    تأکید می کنم حافظ خون شهدا و مطیع امر رهبر عظیم الشأن باشید و گوش به تبلیغات دروغین شرق و غرب ندهید. دلهایتان همچون سد آهنین باشد و هیچگاه هراس به خودتان راه ندهید، از اینکه دشنان شما زیاد هستند و طرفداران کم، چون راهمان راه حق است و حق از بین نمی رود، بلکه باطل از بین رفتنی است .... در ایران ما حق ظهور کرده است و یزیدها و باطل ها ر فتند و اساساً باطل رفتنی است. 

3.    جوانان عزیز توجه داشته باشید که فرهنگ غرب را در جامعه حاکم نکنید، بلکه فرهنگ اسلام را حاکم  و تبلیغ  نمایید. بدانید که شما نمی توانید بهتر از اسلام دینی پیدا کنید که بنواند شما را به سعادت برساند و از گرداب گمراهی نجات بخشد. 

4.    ای خواهران و برادران عزیزیم ادامه دهنده راه شهدا و فردی مفید برای اسلام باشید. 

5.    ای خواهران عزیزم! حجابتان را حفظ کنید و به هیچ وجه برای من ناراحت نباشید که مرگ پلی است بین دنیا و آخرت که همه باید از آن عبور کنیم، حال یکی زودتر و یکی دیرتر.

میثم میثم
۰۱ مرداد ۹۵ ، ۰۰:۵۴ موافقين ۰ مخالفين ۰ ۰ نظر